Menu Luk

Naturpladen indgår i 2 udstillinger på UIA World Congress of Architects 2023 i København. Arkitekter fra hele verden mødes under temaet: Sustainable Futures – Leave No One Behind.

REBUILD (Bella Centret, E087)

I samarbejde med Asbjørn (Vandkunsten), Ingeborg (Kgl. Akademi), Genbyg mfl. har vi udlånt 40 akustik- og isoleringsplader under temaet genopbygning med upcyclede og biogene materialer.

rebuild

I AM MSRHRM (Bella Centret, C2 032)

I samarbejde med BIG og AM Hub har vi groet mycelium I 20 unikke 3D printede elementer til en dome-konstruktion.

uia

Naturpladen ApS er med på udstillingen Reset Materials – Towards Sustainable Architecture (30.6.-28.9.) på Copenhagen Contemporary, Refshaleøen. Sammen med 9 andre teams af arkitekter, kunstnere og producenter udstiller vi vores flotte pavillon med akustikplader lavet af mycelium og biomaterialer.

“Materialer” er blevet til i samarbejde mellem

Isak Worre Foged (Det Kongelige Akademi, arkitekt)

#JonStrunge og #JørgenStrunge (#NaturpladenApS, producent)

#JonasAarsø (nikolova/aarsø, arkitekter)

#MagnusReffsKramhøft (Henning Larsen Architects)

 

Se filmen: #MATERIALER – mycelium

Filmen er lavet af Emilie Koefoed, Sebastian Kerdil og Claus Lillevang.

Changing Our Footprint Vi er en del af Henning Larsen’s flotte udstilling Changing Our Footprint i Aedes Architecture Forum i Berlin, der præsenterer metoder til, og inviterer til dialog omkring, dekarbonisering og cirkularitet i arkitekturen. Vi udstiller varianter af vores væghængte akustikplader samt et podie der inspirerer omkring perspektiverne omkring, groede mycelium materialer. Vores plader indgår også i eventscenen, hvor bredden af de udvalgte materialer udtrykker deres relative karbon aftryk. Se billederne fra den velbesøgte åbning, foto credit: Rasmus Hjortshøj Stort tak til Henning Larsen for invitationen og samarbejdet, samt for den udforskende og samskabende tilgang til at katalysere bæredygtig praksis og innovation i branchen.

mycelium-i-vaekst

Mycelium i vækst

vaeghaengte plader

Varianter af akustikplader

https://www.aedes-arc.de/cms/aedes/en

building-green

Vores stand på Building Green

Vi oplevede stor interesse på Building Green i Forum. Vi fik flere gode snakke og fremviste vores bæredygtige myceliumbaserede akustikplade

pitch battle

En stor ære og anerkendelse at modtage for det arbejde vi har lavet det sidste år. Fantastisk at opleve den interesse og opbakning vi modtager nu hvor vi bevæger os ud af laboratoriet! Tak til Sound Hub Denmark, Danish Sound Cluster til juryen og alle der stemte på os! 

SDG

Vi er blandt de 5 finalister til bedste startup blandt 300+ nominerede, sikke et skulderklap!